Invulboeken voor elke gelegenheid

Iedereen kent ze wel, invulboeken waar je alles kan neerpennen over je zwangerschap en het eerste jaar (jaren) na de geboorte van je kindje...

Hier bij hellobaby.be gaan we nog wat dieper in op andere momenten die je kan of wil vastleggen.

Niet elk moment is een "happy" moment, helaas krijgen sommige vrouwen ook te maken met het feit dat ze niet zo vlot zwanger worden of zelfs met het verlies van hun kindje(s) door een miskraam.

Kinderwens
Kinderen krijgen is niet voor iedereen vanzelfsprekend...
De weg ernaartoe is voor de ene persoon wat langer en moeilijker dan voor de andere. Het kinderwens dagboek is speciaal ontwikkeld om dat moeilijke traject vast te leggen. 

Zwangerschapsverlies of miskraam
Iedereen verwerkt verlies op zijn eigen manier.
In dit klein liefdevol boekje, speciaal voor miskraam / zwangerschapsverlies, kan je je gevoelens & verdriet kwijt. 

Ik mis je
Wanneer je iemand verliest wil je dan niet juist al jullie momentjes opschrijven voordat je ze vergeet? Of jullie mooiste foto's samen? Je kunt het boek gebruiken om in te schrijven wanneer het niet zo goed gaat of wanneer je juist aan diegene denkt.
Het boek is zowel te gebruiken voor een ouder persoon, als voor een jonger iemand, waar je afscheid van hebt moeten nemen.

Little Years (voor alle leeftijden)
Dit boek is namelijk een 'blanco' invulboek, met plek voor 5 jaar maar er wordt dus niet gesproken over leeftijden! Op deze manier is het bijhouden van het boek veel vrijer dan andere invulboeken want jij bepaalt wanneer je erin begint!

Neem snel een kijkje naar onze collectie invulboeken.

 

 

 

Laat een reactie achter

Opgelet: reacties moeten worden goedgekeurd voor ze geplaatst worden.